Mihai Bendeac râde atât de forțat că își murdărește chiloții

Celebrul actor Mihai Bendeac a dezvăluit în exclusivitate pentru Sergiurnal că schimbă în jur de 20 de perechi de lenjerie intimă la fiecare episod de iUmor din cauza râsului forțat. Acesta a recunoscut în fine că:

“E greu să râzi forțat. E foarte greu. Și tot efortul ăsta lasă urme groanzice pe chiloții mei. Jumătate din salariul meu se duce pe chiloți. Mă forțez așa de tare că am făcut pătrățele fără nicio zi de sală. Am un râs așa de FORȚAT că dacă ar avea drepturi aș intra la pușcărie pentru abuz sexual. Râd așa forțat că îi ies Deliei ochii din cap. Pe bune, râd mai fals decât cântă Delia. După ce m-au auzit pe mine râzând așa prima dată, unghiile Deliei au realizat că nu sunt așa false. Odată am râs într-o bancă și BNR-ul a vrut să mă scoată din circulație. Odată la două emisiuni cineva cheamă salvarea crezând că am un atac cerebral.”

– Mihai Bendeac

About Sergiu Floroaia

Părinte, comediant și salată de vinete. Scriu mult prea multe jocuri de cuvinte pentru gustul unora. Acest articol a fost scris de mine. Îmi pare rău.

View all posts by Sergiu Floroaia →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *