Moș Crăciun acuzat de abuz de către elfi

Acuzații grave la adresa lui Moș Crăciun. Compania Polul Nord Inc. a angajat o firmă privată de investigaţie, după ce a fost informată că Moș Crăciun promovează hărţuirea profesională, rasismul și un mediu de lucru „toxic”. Potrivit unui articol publicat luni în Tupeul de Clinceni, mai mulţi angajaţi ai Polului Nord au denunţat comentarii nepotrivite şi o dinamică a „fricii” în interiorul companiei.

Un elf care și-a dorit să rămână sub anonimat a declarat: “Mă punea să stau în grădina lui cu orele. Cu zilele fără să mă mișc. Zicea că-s piticul lui de grădină. Era așa de zgârcit că trebuia să facem pipi cu rândul în fântâna lui ca să nu dea banii pe statuete.”

O elfă susține că “De fiecare dată când greșeam ceva la o jucărie mă alerga prin fabrică și țipa după mine: Pitica dracului!” “Da, ne făcea în toate felurile prin fabrică: om-chihuahua, Ștefan Pitică Jr., mititei fără muștar, Danny DeVito țuguiat, con rutier, butt plug viu. În toate felurile.”

About Sergiu Floroaia

Părinte, comediant și salată de vinete. Scriu mult prea multe jocuri de cuvinte pentru gustul unora. Acest articol a fost scris de mine. Îmi pare rău.

View all posts by Sergiu Floroaia →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *